osteopathievanderwal

AVG


Osteopathie van der Wal heeft in augustus 2019 de overstap gemaakt naar 2makeITwork ten behoeve van de ICT dienstverlening.
2makeITwork verzorgt een cloud werkoplossing inclusief Hosted mail. Werken in de cloud betekent dat er geen bestanden op de lokale computers worden opgeslagen. Wanneer de computer wordt gehackt of besmet zou raken met een virus, blijven alle documenten in de cloud onaangetast. De bestanden staan extern opgeslagen op Nederlandse servers. Desalniettemin zijn alle computers voorzien van een virusscanner en zijn de hosted mailboxen voorzien van een spamfilter zodat malware en Fishing mails onze inbox niet kunnen bereiken.
 
De externe toegang tot onze cloud omgeving wordt geborgd middels een 2 factor authenticatie. Dit betekent dat er altijd 2 wachtwoorden nodig zijn om in te loggen op de server. Hiermee hebben wij als Osteopathie van der Wal /Fysiotherapie Dreef / Paramedisch Centrum Hoeksche Waard een grote stap gezet in het voldoen aan de wet- en regelgeving omtrent AVG. Wilt u weten wat er gebeurd met uw gegevens op deze website? Dan kunt u hier onze privacy verklaring teruglezen.